Tips från kocken

Såhär filear du runda fiskar

Många fiskars ben ger oerhört god fond. Vi har receptet på egen fiskfond. Kolla vår kockskola.
Kockskolan - Såhär filear du runda fiskar

Fina fisken i perfekta filéer

  1. Skär ett snitt precis bakom gäl-benet.
  2. Skär längs med ryggbenet, så nära du kan.
  3. Vänd på fisken och upprepa proceduren.
  4. Trimma bort bukfenorna på slagen.
  5. Skär bort de små bukbenen.
  6. Dra bort pinnbenen med en tång eller pincett.
  7. Klart att servera!

Tips 1

Ta vara på fiskköttet som du putsar bort och använd detta till fiskfärs.

Tips 2

Många fiskars ben ger oerhört god fond. Vi har receptet på egen fiskfond. Kolla vår kockskola.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond