Food hacks

Såhär styckar du en hel kyckling

Kockskolan - Såhär styckar du en hel kyckling
  1. Lägg kycklingen på en skärbräda.
  2. Skär av vingarna.
  3. Skär ett snitt som frigör låren, bryt bakåt så att benet hoppar ut leden och skär loss dem.
  4. Skär ett snitt mitt i leden mellan klubban och låret.
  5. Skär ett snitt längst bröstbenet och vidare längst önskebenet.
  6. Skär loss köttet.

Nu är kycklingen styckad i 8 bitar – färdig att förädlas vidare. Titta gärna i våra kycklingrecept.
Lycka till!

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond