Fondskolan

Smaka av med fond på slutet

Om du använder fonder mot slutet av matlagningen så sätter du en prägel på maträtten och tillför grundsmak (salt, surt, sött) och ger den en smakyttring.

Du har kanske märkt att i vissa maträtter så skulle du behöva den slutliga ”finishen”? Då kan det vara svårt att veta hur man ska avsluta maträtten för att lyfta den och få den rätta fylligheten. Om du använder fonder mot slutet av matlagningen så sätter du en prägel på maträtten och tillför grundsmak (salt, surt, sött) och ger den en smakyttring.

Relaterade recept

Tyvärr finns det inga relaterade recept till denna produkten.
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond