Ägg och örtsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Supersnabb kall sås till fisk får du om du blandar hackat, hårdkokt ägg med crème fraiche, örter, kapris och Fiskfond.

I receptet för Ägg och örtsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Ägg och örtsås

Ingredienser

Ca 5 min
4

portioner

2 st hårdkokta ägg
2 dl crème fraiche
1 dl örter, t ex gräslök, dill och basilika, hackade
1 msk kapris, hackad
1 tsk Bong Touch of Taste Fiskfond
  Salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Skala och hacka äggen.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen och smaka av med salt och peppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond