Sillfiléer med brynt skaldjurssmör

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
God klassisk sillrätt med mandelpotatis, matjessill och ägg. Serveras med brynt smör, smaksatt med Skaldjursfond och gräslök. Perfekt på buffén!

I receptet för Sillfiléer med brynt skaldjurssmör rekommenderar vi Bong Touch of Taste Skaldjursfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Sillfiléer med brynt skaldjurssmör

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

8 st mandelpotatis
4 st matjessillfiléer
2 st ägg, hårdkokta
50 g smör
2 msk Bong Touch of Taste Skaldjursfond
2 msk gräslök, färsk finhackad

Så här gör du

  1. Koka potatisen med skal. Skala och skiva tunt när den svalnat, lägg potatisen i en form.
  2. Koka äggen, medium.
  3. Skär de hela sillfiléerna (matjesill eller löksill) nästan helt igenom, de får gärna hålla ihop.
  4. Lägg sillen på mandelpotatisen.
  5. Grovhacka äggen och fördela ovanpå sillen.
  6. Bryn smöret tills det tystnat i pannan och sila genom ett kaffefilter.
  7. Blanda smöret med skaldjursfonden.
  8. Slå smörblandningen över sillen och toppa med den finhackade gräslöken.
  9. Serveras ljummen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 50 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond