Elins Mangokyckling med pasta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ett snabblagat recept på kyckling i en sås med smak av mango chutney. Servera med pasta!

I receptet för Elins Mangokyckling med pasta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Recept och bild är framtaget av Elin Rantatalo!

Elins Mangokyckling med pasta

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

1 förp kycklingfilé, tunnskivad
1.5 dl grädde
2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
1.5 msk kinesisk soja, Mrs Cheng´s
2 tsk sambal olek
1 st purjolök
1 st paprika, röd
3 dl crème fraîche
0.5 dl mango chutney
  Salt & peppar
  
  
  

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader, över och undervärme.
  2. Stek paprika och purjolök lätt i en stekpanna med smör i ca 1,2 minuter. Lägg över i en ugnsfast form.
  3. Bryn de tunna kycklingfiléerna snabbt i en stekpanna med smör, salta och peppra på bägge sidor. Lägg sedan över dem i formen med grönsakerna.
  4. Blanda ihop övriga ingredienser i en skål och häll sedan över såsen i formen.
  5. Sätt in formen i ugnen tills kycklingen är färdig, ca 15 minuter.
  6. Koka valfri pasta under tiden.
  7. Servera och njut!
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond