Feta- och olivfyllning

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Medelhavsinspirerad fyllning till bakad sötpotatis där den krämiga röran får en härlig pikant smak av oliverna och extra god touch av Grönsaksfonden.

I receptet för Feta- och olivfyllning rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Feta- och olivfyllning

Ingredienser

Ca 10 minuter
4

portioner

150 g fetaost
2 dl oliver, svarta eller grön, tunt skivade
1.5 dl matlagningsyoghurt
2 tsk vitlök, finriven
1 knippe basilika, strimlad
  Salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Smula fetaosten och blanda alla ingredienserna till en grynig röra.
  2. Smaka av med fond, salt och peppar.
  3. Servera den som topping till bakad sötpotatis.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond