Hummercannelloni

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Lyxig hummercannelloni, kan ätas både till förrätt eller som huvudrätt. Den goda smaken kommer från bl a hummer, kronärtskockshjärtan och lagrad ost.

I receptet för Hummercannelloni rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Hummercannelloni

Ingredienser

Runt 45 minuter
4

portioner

Hummersallad   
2 st hummer, kokt, skalad och grovhackad
2 dl kronärtskockshjärtan, grovhackade
3 dl Philadelphiaost
1 msk citronskal, rivet
2 dl babyspenatblad
1 msk Touch of Taste Hummerfond
  salt, svartpeppar
16 st cannelloni
Ostsås   
3 dl mjölk, 3%
2 dl vispgrädde
1.5 msk Touch of Taste Hummerfond
1.5 dl lagrad ost, riven
  
  

Så här gör du

  1. Blanda samman alla ingredienser till hummersalladen.
  2. Smaka av med salt, svartpeppar och fond.
  3. Koka upp mjölk, grädde och fond.
  4. Rör i osten och ställ åt sidan.
  5. Fyll pastarören med hummersalladen och lägg dem i en lagom stor form.
  6. Slå över ostsåsen och grädda i ugn. Ca 20 minuter på 200 grader, tills pastan är mjuk och osten gratinerad.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
10 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond