Lax med granatäpple

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enkel men god mat till buffén – lax med fantastiska smaker! Låt laxen marineras med olja, saft av granatäpple och Schalottenlökfond innan den bakas i ugnen.

I receptet för Lax med granatäpple rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Lax med granatäpple

Ingredienser

Under 25 minuter
6

portioner

600 g lax
1 förp bladspenat
1 dl granatäpplekärnor
Marinad   
2 msk olja
2 msk saft av grantäpple
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond
  
  

Så här gör du

  1. Skär laxen i 1,5*1,5 cm kuber och lägg dem i en påse.
  2. Slå på marinaden och låt det marinera i 1 timme.
  3. Baka laxen i het ugn, 225 grader i ca 8-10 minuter.
  4. Lägg laxen på ett serveringsfat tillsammans med spenat och granatäpple.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar 30 minuter
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond