Fläskkött

Revben med asiatisk glaze

I receptet för Revben med Asiatisk glaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    10 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 kg tjocka revben, knäckta
    • Till glazen
    • 0,5 dl Mrs Cheng´s japansk soja
    • 0,5 dl hoisinsås
    • 2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
    • 1 msk citron, pressad
    • 1-3 tsk sambal oelek
    • 1 msk råsocker
    • salt och svartpeppar

    Så här gör du

    1. Blanda alla ingredienser till glazen och massera in den i köttet, låt det vila 1 timme.
    2. Krydda med salt och svartpeppar.
    3. Stek i ugn, 150° i ca 1,5 timmar eller tills köttet är mört och släpper från benen.
    4. Ös upprepade gånger med stekskyn.

    Produkter

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/customers/webs/justdigital/bongtouchoftaste.se/web/app/uploads/cache/793d5c99057e15ba47cec7ecf83503f8ee53964a.php on line 91