Friterade marinerade lökringar

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härligt krispiga lökringar där löken fått marinera i äppeljuice och Grönsaksfond. Passar perfekt som tillbehör till en saftig vegetarisk eller köttburgare. Eller som ett krispigt tillbehör till en sallad.

I receptet för Friterade marinerade lökringar rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Friterade marinerade lökringar

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

3 st silverlökar, skivade
2 dl äppeljuice
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  salt och svartpeppar
2 dl vetemjöl
  olja till fritering

Så här gör du

  1. Lägg lökringarna i en skål, slå på juice och fond och blanda runt.
  2. Smaksätt med salt och peppar och låt det marinera minst 2 timmar eller gärna över natten i kylen.
  3. Ta upp ringarna ur marinaden, vänd runt dem i mjölet och fritera dem i het olja.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond