Gnocchi med gorgonzola

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Gnocchi i krämig gorgonzolasås. Fantastiska smaker som gör gott för smaklökarna. Touch of Taste Grönsaksfond lyfter smaken i såsen!

I receptet för Gnocchi med gorgonzola rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Gnocchi med gorgonzola

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

4 portioner gnocchi, färsk
2 dl mjölk
1 dl grädde
1.5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
100 g gorgonzola, mogen
16 st cocktailtomater
1 dl bladpersilja, grovhackad
1 dl nötter eller kärnor, hyvlade
  salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Koka gnocchin färdig och låt den rinna av.
  2. Koka upp mjölk och grädde, rör i ost och fond, smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Vänd i gnocchin och låt det koka upp.
  4. Skeda upp på tallrikar och toppa med klyftade tomater, persilja och hyvlade nötter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond