Grillad hackebiff med Koreansk gurksallad

Betygsatt 0 av 5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Grillade saftiga hackebiffar av högrevsfärs som smaksatts med sambal oelek, örter och Kalvfond. Servera en härlig Koreansk gurksallad som tillbehör. Måste verkligen provas!

I receptet för Grillad hackebiff med Koreansk gurksallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Grillad hackebiff med koreansk gurksallad

Ingredienser

Ca 1 timme
4

portioner

Koreansk gurksallad   
1 st slanggruka
1 tsk salt
1 msk strösocker
1 msk vitvinsvinäger
0.5 tsk sambal oelek
1 tsk sesamolja
  färsk koriander eller bladpersilja
Hackebiff   
600 g högrevsfärs
2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  salt och svartpeppar

Så här gör du

Gurksallad

  1. Skiva gurkan tunt och lägg den i en skål tillsammans med salt, socker och vinäger.
  2. Blanda runt rejält så att gurkan börjar ”svettas”.
  3. Blanda i resterande ingredienser.
  4. Smaka av och låt den sedan stå 1 timme i kylen för att mogna i smaken.

Hackebiffen

  1. Blanda färs med fond och smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Forma 8 hackebiffar och grilla dem på het grill.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Under 15 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Under 10 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond