Grillmarinad, Rödvinsmarinad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Mustig marinad, perfekt till nötkött. Marinaden får sin goda smak av vin, tomatpuré, rödlök, rotselleri, lagerblad, timjan och oxfond med rödvin.

I receptet för Grillmarinad, Rödvinsmarinad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Grillmarinad rödvinsmarinad

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

2 dl rött vin
2 msk Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin
1 msk tomatpuré
2 msk rapsolja
1 st rödlök, finhackad
1 dl rotselleri, fintärnad
2 st lagerblad
2 msk timjan, färsk finhackad
1 tsk svartpeppar, grovmald

Så här gör du

  1. Blanda samman alla ingredienserna till marinaden.ox
  2. Marinera köttet i en plastpåse i kylen. Marineringstiden är beroende av storleken på styckningsdetaljen. Räkna med en marineringstid på 30-60 minuter för små och tunna detaljer. Hela stekar behöver marineras ca ett dygn. Tänk på att ta fram köttet en stund innan grillningen så att det inte är kylskåpskallt vid tillagning.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
80 min varav 60 min marinering/pickling
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 min
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond