Asiatisk kål- och gurksallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fräsch sallad med kål och gurka.

I receptet för Asiatisk kål- och gurksallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Asiatisk kål- och gurksallad

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

  slanggurka
 st salladskålshuvud
1 tsk salt
1 msk strösocker
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
2 tsk sambal oelek
1 tsk sesamolja
1 msk sesamfrön, rostade
  Färsk koriander eller bladpersilja
  
  
  

Så här gör du

  1. Skiva gurkan och kålen tunt och lägg den i en skål tillsammans med salt, socker och vinäger.
  2. Blanda runt rejält så att gurkan börjar ”svettas”.
  3. Blanda i resterande ingredienser, smaka av och låt den sedan stå 1 timme i kylen för att mogna i smaken.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond