Fried rice – stekt ris

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Perfekt rätt att tillaga när du har lite kokt ris över. Fried rice, eller stekt ris, med massor av grönsaker och ägg. Ljuvligt smaksatt med Ekologisk Grönsaksfond och Mrs Cheng´s Japanese Soy.

I receptet för Fried rice – stekt ris rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Fried rice

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

4 portioner ris, kokt t ex basmati
2 msk olja
1 st paprika, röd, tärnad
1 st paprika, gul, tärnad
1 st lök, gul, hackad
 vitlök, hackad
2 tsk sambal oelek
1 msk ingefära, finhackad
4 st salladslökar, strimlade
1 st broccoli i bitar
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
4 msk soja, Mrs Cheng´s Japanese Soy
4 st ägg

Så här gör du

  1. Hetta upp oljan i en rymlig stekpanna eller wok.
  2. Stek grönsakerna på hög värme några minuter.
  3. Rör i riset och stek ytterligare några minuter.
  4. Smaksätt med fond, sambal och soja.
  5. Stek äggen och servera riset tillsammans med stekt ägg och en gurksallad med sesam.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
45 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond