Grön mat, Jul

Griljerad blomkål

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologiska Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 stort blomkålshuvud
    • 2 msk grovkornig dijonsenap
    • 2 msk flytande honung
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond

    Så här gör du

    Ansa blomkålen, spara gärna lite av bladen.

    Lägg blomkålen i kallt vatten som täcker och koka upp. Låt kålen sjuda sakta i 5 minuter, låt den sedan rinna av och svalna.

    Vispa samman senap, honung och fond. Skeda senapsglazen över kålen och griljera den i ugnen ca 5 minuter på 200°.

    Produkter