Kryddpicklad rödlök – Syltad rödlök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Populäraste tillbehöret – Inlagd rödlök! Perfekt till det mesta med härlig smak av kryddnejlika, lagerblad, Grönsaksfond, kardemumma och stjärnanis.

I receptet för Kryddpicklad rödlök – Syltad rödlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kryddpicklad rödlök - syltad rödlök

Ingredienser

Ca 2 timmar 40 minuter
4

portioner

0.5 dl ättikslag, Perstorps 24%
2 dl strösocker
3 dl vatten
2 st rödlökar
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
3 st kryddnejlikor, hela
2 st lagerblad
1 st kardemumma, grön hel kapsel
1 st stjärnanis, hel stjärna

Så här gör du

  1. Blanda ättika, vatten och socker i en kastrull, lägg i kryddorna och tillsätt fond.
  2. Låt lagen koka upp och kyl den sedan.
  3. Skiva rödlök tunt och lägg i lagen, låt den mogna i kylen ett par timmar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond