Medelhavspytt med sötpotatis

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Denna pytt har verkligen helt fantastiska smaker. Sötpotatis, rotselleri och lök får en extra touch av Grönsaksfond och vit balsamvinäger. Servera som den är eller som tillbehör.

I receptet för Medelhavspytt med sötpotatis rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Medelhavspytt med sötpotatis

Ingredienser

Under 20 minuter
1

portioner

300 g sötpotatis, skalad
100 g rotselleri, skalad
1 st lök, liten, skalad
  rapsolja
1 knippe rucolasallad
Till smaksättning   
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  vit balsamvinäger
  salt och peppar

Så här gör du

  1. Tärna alla rotfrukterna och stek dem mjuka och gyllenbruna i oljan.
  2. Smaksätt med salt, peppar, fond och några stänk vinäger.
  3. Vänd ner rucolan och servera direkt
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (1)
4.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond