Panerade champinjoner

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Panerade champinjoner, en perfekt rätt att ha på buffèbordet men funkar även perfekt att ha som ensamrätt. Vegetariskt när det är som bäst!

I receptet för Panerade champinjoner rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond / alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Panerade champinjoner

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

400 g champinjoner
2 dl vetemjöl
3 st ägg
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
2 dl skorpmjöl
  olja till fritering
Till såsen   
2 dl majonnäs
1 st gul lök
1 st saltgurka, inlagd
0.5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
  
  

Så här gör du

  1. Börja med såsen,
  2. Finhacka lök och gurka, lägg det i en bunke och rör i majonnäsen.
  3. Smaksätt med fond, svartpeppar och lite spad från gurkorna.
  4. Putsa och borsta champinjonerna.
  5. Vispa sönder äggen och rör i fonden.
  6. Gör i ordning 3 skålar med mjöl, äggblandningen och skorpmjöl.
  7. Dubbelpanera svampen och fritera dem sedan gyllenbruna i het olja.
  8. Servera svampen tillsammans med sås och kokt potatis.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond