Pizzadeg

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Hemmagjord pizzadeg, är det något som slår det? Förbereds dagen innan pizzorna skall bakas.

I receptet för Pizzadeg behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Bong Touch of Taste fond förstärker smakupplevelsen och ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Det är bara att droppa i och smaka av – men inte i den här rätten!

Pizzadeg

Ingredienser

Under 20 minuter
10

portioner

 vetemjöl
25 g jäst, färsk
2 msk olivolja, mild
5 dl vatten
  salt
  

Så här gör du

  1. Blanda jäst, olja, och fingervarmt vatten i en degbunke.
  2. Rör i mjöl, ca 8 dl, lite i taget, tills du får en smidig deg.
  3. Tillsätt en nypa salt på slutet.
  4. Spara resterande mjöl till utbakning.
  5. Låt degen jäsa i bunken under bakduk i 30 minuter.
  6. Dela degen i 10 bitar och låt dem vila i kylen i 1 dygn.
  7. Baka ut dem på mjölat bakbord.
  8. Lägg på topping.
  9. Grädda i ugn, 220 grader i ca 10 minuter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond