Svampsallad med rökt lax

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härlig rätt som är perfekt till buffébordet – Svampsallad med rökt lax. Stekt hackad svamp blandad med rödlök, gräddfil och persilja och smaksatts med Grönsaksfond. Garnera med rosetter av rökt lax.

I receptet för Svampsallad med rökt lax rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Svampsallad med rökt lax

Ingredienser

Under 25 minuter
6

portioner

6 dl svamp, hackad
2 msk rapsolja, kallpressad
1.5 dl gräddfil
1 dl rödlök, mycket finhackad
2 msk persilja, finhackad
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  salt och svartpeppar
Till servering   
200 g kallrökt lax i små skivor
  örter
  
  
  

Så här gör du

  1. Stek svampen några minuter i oljan, låt den svalna.
  2. Blanda svamp, gräddfil, rödlök, persilja och fond, smaksätt med salt och svartpeppar.
  3. Lägg svampsalladen på ett fat, toppa med lax och strö över örterna.

Tips! Vill du servera rätten vegetarisk - utelämna den rökta laxen.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
20 min
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond