Vegetarisk ”Citronsill” med aubergine

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Aubergine – ett grönare alternativ till sill. Den krämiga såsen får sin goda smak av citron, dijonsenap, vitlök och Brynt Schalottenlökfond.

I receptet för Vegetarisk ”Citronsill” med aubergine rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Vegetarisk "Citronsill" med aubergine

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

2 st auberginer, mellanstora
  flingsalt
Citronsås   
1 msk dijonsenap
1 dl gräddfil
3 msk majonnäs
1 st vitlöksklyfta, finhackad
1 dl persilja, färsk finhackad
1 msk citron, finrivet skal av
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
  salt och peppar
  
  

Så här gör du

  1. Skala och klyfta auberginerna. Skär bort kärnorna och skär fruktköttet i fina, sill-liknande bitar.
  2. Strö över en nypa salt och ångkok auberginbitarna i 4-5 minuter (eller koka i vatten i 1-2 minuter).
  3. Låt auberginen rinna och ånga av.

Citronsås

  1. Vispa ihop såsen och smaka av med fond, salt och peppar.
  2. Blanda såsen med auberginbitarna och lägg i en fin burk.
  3. Låt "sillen" mogna i kylen över natten och servera tillsammans med ägg och bröd.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond