Helstekt vildsvinsrygg

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Benfri hel kotlett som får sin goda smak av soja och Brynt Schalottenlökfond. Serveras tillsammans med stekt potatis, svamp och plommonchutney.

I receptet för Helstekt Vildsvinsrygg rekommenderar vi Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Helstekt vildsvinsrygg

Ingredienser

Ungefär 1 timme 15 minuter
4

portioner

400 g vildsvinsrygg, benfri kotlett
1 msk soja, Mrs Cheng's Japanese Soy
2 msk rapsolja
2 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
Till servering   
  plommonchutney
  potatis, svamp, romanesco och örter
  
  

Så här gör du

  1. Putsa köttet och lägg det i en påse. Vispa samman soja, olja och fond, slå det över köttet och låt det marinera 30 minuter.
  2. Bryn köttet runt om och efterstek i ugn, 150 grader i ca 20 minuter. Innertemperatur ca 67 grader.
  3. Låt köttet vila några minuter och skär det sedan i fina skivor.
  4. Servera köttet tillsammans med stekt potatis, grönsaker och chutney. Recept på plommonchutney hittar du här; plommonchutney.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (1)
4.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond