Josefines Pasta med kantarellsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En god pasta med en sås med skogens guld – kantareller! Grädde, vitt vin, parmesan och kantarellfond gör såsen härligt krämig.

I receptet för Josefines Pasta med kantarellsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Recept och bild är framtaget av Josefine Svensson!

Josefines Pasta med kantarellsås

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

4 st schalottenlökar
50 g smör
2 st stora nävar kantareller
0.5  vin, vitt
1 tsk Bong Touch of Taste Kantarellfond
4 dl vispgrädde
  Parmesanost, riven
  Salt & peppar
  Honung
  Ett knippe hackad persilja
  
  
  

Så här gör du

  1. Stek schalottenlök och kantareller i smör på medelhög värme i cirka 10 minuter. Bränn inte smöret.
  2. Häll därefter i vinet och låt sjuda i några minuter.
  3. Tillsätt kantarellfonden och låt sjuda i ytterligare några minuter. Smaka av med salt, peppar och honung.
  4. Medan såsen kokar passar det perfekt att koka upp pastan. Salta pastavattnet ordentligt!
  5. Tillsätt pastan, parmesanosten och den hackade persiljan i kantarellsåsen och smaka av igen med salt, peppar, mer parmesanost och persilja. Tillsätt eventuellt lite av pastavattnet.
  6. Toppa den färdiga rätten med extra parmesan. Servera och njut!
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (1)
5.0/5
25 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond