Kantarellrisotto

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Krämig risotto med kantareller. För att laga en riktigt god risotto behöver du avorioris, lök, Kantarellfond, parmesanost och färska kantareller.

I receptet för Kantarellrisotto rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kantarellrisotto

Ingredienser

Ca 35 minuter
4

portioner

200 g kantareller, färska rensade
1 st lök, gul
4 dl Avorioris
10 dl vatten
4 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
2 dl parmesanost, riven
  salt och peppar
  olivolja
25 g smör

Så här gör du

  1. Hacka löken, dela kantarellerna i mindre bitar och fräs i olivolja och smör.
  2. Tillsätt riset och låt fräsa med under omrörning någon minut.
  3. Koka upp vatten och kantarellfond under tiden.
  4. Tillsätt den varma kantarellfonden under omrörning, lite i taget. Rör varsamt.
  5. Låt risotton sjuda i ca 18-20 min.
  6. Rör ner finriven parmesanost, en klick smör och smaka av med salt och peppar.
  7. Servera som ensamrätt eller med som tillbehör till kyckling, fisk eller kött.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond