Klyftpotatis

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Krispig klyftpotatis – enkelt och supergott tillbehör till middagen. Potatisklyftorna får sin goda smak av olja, Kantarellfond, örter, salt & peppar.

I receptet för Klyftpotatis rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Klyftpotatis

Ingredienser

Ungefär 50 minuter
4

portioner

800 g potatis, skalad i klyftor
2 msk rapsolja, kallpressad
1 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
  örter, färska - ex timjan eller rosmarin
  salt och svartpeppar
  

Så här gör du

  1. Blanda potatisen med med olja, fond och kryddor. Salta och peppra
  2. Rosta i ugn i 200 grader ca 25 min.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond