Krustader med mascarpone och parma

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ett perfekta och goda krustader att servera till fördrinken eller minglet på festen. Krustader med mascarpone och parma – fyllda med massor med goda smaker och extra touch av fond. Färdiga krustader, gör det både smidigt och enkelt.

I receptet för Krustader med mascarpone och parma rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Krustader med mascarpone och parma

Ingredienser

Ca 15 minuter
8

portioner

1 förp små krustader, färdigköpta (16 st)
200 g mascarpone
4 skivor parmaskinka
1 tsk persilade, torr krydda
1 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond, gärna Eko
1 dl babyspenatblad
Topping   
  Tunt hyvlade rädisor
  Persilja

Så här gör du

  1. Strimla spenatbladen och blanda samman alla ingredienserna.
  2. Smaka av med fond, salt och peppar.
  3. Klicka ut fyllningen i krustaderna och toppa med rädisor och persilja.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar (med vilotid för pajdeg och fyllning)
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond