G-2LEX1KH7HC

Kyckling

Currystekt kycklingfilé i mangosås med grönsaksris

I receptet för Currystekt kycklingfilé i mangosås med grönsaksris rekommenderar vi både Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond och Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    50 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • Kyckling och sås
    • 4 st kycklingfiléer
    • 1 msk curry
    • 1 krm svartpeppar, mald
    • 1 tsk salt
    • 2 msk smör att steka i
    • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
    • 2 dl vispgrädde
    • 0.5 dl mango chutney
    • Ris
    • 2 dl ris, långkornigt
    • 1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
    • 1 st morot
    • 1 st paprika, röd
    • 0.5 st zucchini
    • 4 dl vatten

    Så här gör du

    Kyckling

    1. Krydda kycklingen med häften av curryn, salt och peppar.
    2. Bryn filéerna sakta i smör i en stekpanna.
    3. Tillsätt Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt småkoka, ca 5-8 min.

    Grönsaksris

    1. Koka riset i 4 dl vatten med Bong Touch of Taste Grönsaksfond.
    2. Riv paprika, morot och zucchini grovt och tillsätt i riset precis mot slutet.

    SERVERING

    Servera kycklingfiléerna i mangosåsen tillsammans med grönsaksriset.

    Produkter