Pot au Feu med senaps- och schalottenlöksgrädde

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Kyckling, potatis, steklök, morot, zucchini, sockerärtor och savoykål samsas i denna gryta med smak av Kycklingfond. Toppa med schalottenlöksgrädde.

I receptet för Pot au Feu med senaps- och schalottenlöksgrädde rekommenderar vi både Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond och Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pot au Feu med senaps- och schalottenlöksgrädde

Ingredienser

Ca 50 minuter
4

portioner

8 st färskpotatis
900 g kycklingbröst
1.5 l vatten
4 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
100 g steklökar, små
1 st morot
100 g zucchini, ca 1/3 zucchini
10 st sockerärtor
50 g savoykål, ca 1/4 huvud
2 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap, grov
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
2 msk gräslök, färsk finhackad

Så här gör du

  1. Tvätta och koka färskpotatisen.
  2. Koka upp vatten tillsammans med kycklingfond.
  3. Lägg ikycklingbrösten och låt koka i cirka 15 minuter. Skumma vid behov.
  4. Lyft upp kycklingbrösten och koka ner buljongen tills cirka en liter återstår.
  5. Skär kycklingen i grova strimlor.
  6. Skala morötterna och skär sockerärter och morot snett på mitten till lagom stora bitar.
  7. Skär zucchinin i ca 3 mm tjocka skivor.
  8. Skala steklöken och dela i halvor.
  9. Dela savoykålen och bryt ner den i mindre bitar.
  10. Koka alla grönsaker några minuter i kycklingbuljongen tills de blivit mjuka, men fortfarande har tuggmotstånd.
  11. Vispa grädden hårt och smaksätt med senap, schalottenlöksfond och finskuren gräslök.
  12. Servera grönsakerna och färskpotatisen tillsammans med kycklingen, buljongen samt senaps- och schalottenlöksgrädde.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
45 minuter varav 35 minuter koktid
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond