Lammfärsjärpar med fetaost

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Saftiga järpar på lammfärs, fetaost, Kalvfond, persilja och svartpeppar. Serveras med potatismos, rivna morötter och tzatziki.

I receptet för Lammfärsjärpar med fetaost rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Lammfärsjärpar med fetaost

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

400 g lammfärs
2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
70 g fetaost
1 krm svartpeppar
2 msk persilja, färsk finhackad
1.5 dl vatten
  salt och ev mer fond
Till servering   
  potatismos
  morötter, rivna
  äppel- och gurktzatziki, se länk till receptet
  
  

Så här gör du

  1. Smula ned fetaosten i färsen.
  2. Tillsätt fond, svartpeppar, persilja och vatten. Blanda väl.
  3. Forma järparna och stek dem gyllenbruna.

Till servering

  1. Potatismos, rivna morötter och tzatziki. Recept på Äppel- och gurktzatziki hittar du här!
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Ca 1 timme 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond