Långkål i ugn med bacon

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Underbar grönkål i ugn med ägg och ost. Långkål med god smak av smör, grädde, grönkål, ägg, Grönsaksfond och cheddarost. Toppa gärna med bacon.

I receptet för Långkål i ugn med bacon rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Långkål i ugn med bacon

Ingredienser

Ca 45 minuter
4

portioner

500 g grönkål
5 st Bacon, skivor
25 g smör
5 st ägg
2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
0.5 dl mjölk, 3%
0.5 dl vispgrädde
150 g cheddarost, riven
  

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Tina grönkålen och krama ur den väl.
  3. Lägg smöret i en ugnssäker form. Ställ in i ugnen ett par minuter och låt smälta.
  4. Vispa ihop ägg, mjölk, grönsaksfond och peppar i en bunke.
  5. Rör ner grönkålen, och osten.
  6. Häll det i formen och fördela baconskivorna över grönkålssmeten.
  7. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min tills den precis har stelnat och fått lite färg.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Ca 40 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond