Enbär och balsamicoglaze

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En supergod glaze med fin smak av honung, balsamicovinäger, vitlök, timjan och Viltfond med kantarell. Pensla tunt upprepade gånger under grillningen.

I receptet för Enbär- och balsamicoglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Viltfond med kantarell för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Enbär och balsamicoglaze

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

1.5 msk Bong Touch of Taste Viltfond med kantarell
2 msk rapsolja
1 tsk timjan, färska blad
1 st vitlöksklyfta, pressad
1 msk balsamicovinäger
1 msk honung, flytande

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.
  2. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling. Gärna tre gånger/råvara.
  3. Tänk på att inte grilla över för hög värme.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
80 min varav 60 min marinering/pickling
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 50 minuter
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt en halv dag
Betyg (0)
0.0/5
80 min varav 60 min marinering
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond