Matjessill med brynt smör

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Matjessill med brynt smör – en perfekt rätt till påskbuffén! Matjessill och brynt smör är en oslagbar kombination. Servera med hackad rödlök, gräslök, dill och kokt potatis och toppa med gräddfil.

I receptet för Matjessill med brynt smör rekommenderar vi Bong Touch of Taste ekologiska Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Matjessill med brynt smör

Ingredienser

Under 30 minuter
8

portioner

8 personer på buffé   
200 g Avrunnen matjessill, gärna hela filéer
100 g Smör (ej margarin)
0.5 msk Touch of Taste Ekolgisk grönsaksfond
Tillbehör   
  rödlök, hackad
  dill, finhackad
  gräslök, finskuren
  gräddfil
  potatis, kokt
  knäckebröd

Så här gör du

  1. Skär sillen i fina, sneda bitar och lägg dem på ett fat.
  2. Bryn smöret och tag bort det från värmen, tillsätt fonden och skeda det över sillen.
  3. Toppa fatet med lök och örter.
  4. Servera det tillsammans med gräddfil och potatis.

Till servering:
Hackad rödlök, dill, skuren gräslök, gräddfil, kokt potatis och knäckebröd

 

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond