Panerad halloumiburgare

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Frasig pankopanerad halloumiburgare med goda grönsaker och en smakrik sås – visst låter det fantastiskt gott! Perfekt för den vegetariska vardagsmiddagen eller en fredagskväll

I receptet för Panerad halloumiburgare rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Panerad halloumiburgare

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

4 st halloumi- eller grillostburgare
1 dl vetemjöl
2 st ägg, lätt vispade
2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko
2 dl panko skorpmjöl
4 st hamburgerbröd
Till servering   
  Salladsgrönsaker som krispsallad, lök, tomat och rödlök
  Asiatisk cocktailsås (länk finns i instruktionerna)

Så här gör du

  1. Häll upp mjöl, ägg och panko i djupa tallrikar. Smaksätt äggen med fonden.
  2. Dubbelpanera osten i mjöl, ägg och panko.
  3. Fritera eller stek burgarna i generöst med olja.
  4. Rosta bröden och montera fina burgare med ditt urval av grönsaker och Asiatisk Cocktailsås.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
5 min
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond