Parmesan- och vitlökssås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Kall crème fraichesås smaksatt med parmesan, vitlök, citron och Grönsaksfond.

I receptet för Parmesan- och vitlökssås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Parmesan och vitlökssås

Ingredienser

Ca 10 minuter
4

portioner

2 dl crème fraiche
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
2 dl parmesanost, finriven
1 tsk vitlök, finriven
1 msk citronskal, finrivet

Så här gör du

  1. Vispa samman alla ingredienserna och smaka av med salt och svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond