Färsk pasta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Bjud på hemgjord pasta. Till degen behöver du bara tre ingredienser – durumvete, ägg och vatten. Investera lite tid och njut av godare pasta!

I receptet för Färsk Pasta behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Färsk pasta

Ingredienser

Runt 45 minuter
4

portioner

5 dl durumvete
4 st ägg
1 msk vatten
  
  
  

Så här gör du

  1. Mät upp mjölet på ett bakbord och gör en stor grop i mitten.
  2. Knäck äggen i gropen och vispa upp dem med en gaffel.
  3. Vänd in mjölet i äggen med en gaffel, lite i taget.
  4. Mjöla händerna när degen börjar gå ihop och knåda tills den är slät, len och elastisk i cirka 10 minuter.
  5. Täck degen med plastfolie och låt den vila minst 30 minuter i kylen innan den kavlas ut.
  6. Kavla degen i pastamaskin. Forma till valfri pasta.
  7. Koka pastan al dente i cirka 3 minuter i välsaltat vatten.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond