Mackans Krämiga kalkonbaconpasta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Mackans Krämiga kalkonbaconpasta går kvickt att laga och mättar ordentligt. Kalkonbacon i en härlig sås med crème fraiche, soltorkade tomater, champinjoner och oliver. Servera med valfri pasta!

I receptet för Mackans krämiga kalkonbaconpasta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Recept och bild är framtaget av Mackans kost!

Mackans Krämiga kalkonbaconpasta

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

400 g pasta
400 g kalkonbacon
3 dl crème fraîche
1 burk soltorkade tomater, strimlade
75 g oliver, svarta
5 st champinjoner
1 st lök, gul
2 st vitlöksklyftor
2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
1 dl pastavatten
  Salt & peppar
  
  

Så här gör du

  1. Börja med att koka pastan.
  2. Finhacka lök och vitlök.
  3. Strimla kalkonbacon och skiva champinjonerna.
  4. Stek champinjonerna i en torr stekpanna, häll sedan i lite olivolja och tillsätt den gula löken.
  5. När löken fått fräsa en stund tillsätt bacon och vitlök.
  6. Blanda i crème fraîche, grönsaksfond, soltorkade tomater, oliver och kryddorna.
  7. Späd såsen med lite av pastavattnet.
  8. Blanda ihop såsen med pastan, toppa med lite färsk basilika och njut av en riktigt krämig måltid
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond