Pumpacurry gryta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härligt mustig och smakrik vegetarisk gryta med pumpa, blomkål, lök, chili, ingefära, currypasta, tomater, kokosmjölk och Ekologisk Grönsaksfond.

I receptet för Pumpacurry gryta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksond alt. Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pumpacurry gryta

Ingredienser

Ca 40 minuter
4

portioner

3 st vitlök, hackad
1 msk röd chili, tunt skivad
2 msk ingefära, färsk, finhackad
3 msk currypasta tikki masala
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
1 msk olja
1 msk tomatpuré
400 g tomater, krossade
400 ml kokosmjölk
600 g pumpa, skalad och tärnad
0.5 st blomkålshuvud
1 dl korianderblad, färska
  salt och svartpeppar
Till servering   
  kokt ris
  

Så här gör du

  1. Fräs vitlök, chili, ingefära och currypastan i olja under omrörning 2 minuter.
  2. Tillsätt tomatpurén och fräs 1 minut till.
  3. Tillsätt krossade tomater, kokosmjölk och fond. Låt det sjuda i 15 minuter.
  4. Tillsätt pumpa och blomkål, låt det sjuda ytterligare ca 25-30 minuter tills blomkålen är mjuk.
  5. Späd med vatten om det behövs.
  6. Smaka av med salt, svartpeppar, currypasta och fond.
  7. Servera grytan överströdd med koriander tillsammans med ris.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond