Råmarinerade betor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fräscha betor när de är som bäst. Den goda smaken kommer av olika betor, rädisor, balsamvinäger, rapsolja, Grönsaksfond, örter, salt och peppar.

I receptet för Råmarinerade betor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Råmarinerade betor

Ingredienser

Runt 2 timmar 40 minuter
4

portioner

 betor, blandade röd- gul- och/eller polka-betor
100 g rädisor
  isvatten (med isbitar)
3 msk balsamvinäger, vit
2 msk rapsolja, kallpressad
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  flingsalt och svartpeppar
1 knippe örter, färska efter maträtt, t ex dill, oregano eller ramslök
  

Så här gör du

  1. Skala och skiva betorna mycket tunt (använd gärna en mandolin) och ansa och skiva rädisorna.
  2. Lägg grönsakerna i isvatten och låt stå i kylen ca 2 timmar.
  3. Låt grönsakerna rinna av ordentligt i durkslag och lägg dem sedan i en bunke. Slå på olja, vinäger och fond, blanda runt och smaka av med flingsalt och svartpeppar.
  4. Strö hackade örter över de färglada betorna. (Välj ört efter vilken rätt de skall serveras till.)
  5. Servera genast så att betorna är krispiga.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 50 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond