Röd sommarsallad med pärlcouscous

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En riktigt härlig vår- och sommarsallad med spröd sallad, melon, jordgubbar och pärlcouscous i en fräsch vinegrette. Toppa den med krämig burrata, lufttorkad skinka och färsk basilika. Passar utmärkt till en bit grillat eller kallskuret.

I receptet för Röd sommarsallad med pärlcouscous rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Röd sommarsallad med pärlcouscous

Ingredienser

Ca 25 minuter
4

portioner

1 st bit vattenmelon
1 dl granatäpplekärnor
500 g jordgubbar
1 förp cocktailtomater
1 förp spröda salladsblad
4 dl pärlcouscous
2 st burrata
100 g lufttorkad skinka
  Salt och svartpeppar
Till dressingen   
6 msk olivolja
3 msk balsamicovinegrette
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko
2 msk lök, finhackad

Så här gör du

  1. Koka cous cousen enligt förpackningens instruktioner. Låt den svalna.
  2. Skär alla grönsakerna i fina bitar.
  3. Blanda dressingen och smaka av med fond, salt och peppar.
  4. Blanda samman grönsaker och couscous, smaksätt med dressingen.
  5. Lägg salladen på ett fat och toppa med burrata och lufttorkad skinka.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond