Saffran & fänkålssås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ljuvligt doftande sås till fisk och skaldjur med smak av saffran och vitt vin. Såsen har även smak av apelsin, vitlök, tomatpuré och Skaldjursfond.

I receptet för Saffran och fänkålssås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Skaldjursfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Saffran & fänkålssås

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

 peppar
2 st tomater
 st fänkål
500  saffran
3 st vitlöksklyftor
1 st apelsin
2 msk tomatpuré
 msk Bong Touch of Taste Skaldjursfond
1 dl vitt vin
1 dl vispgrädde
  salt
  
  

Så här gör du

  1. Skiva och fräs grönsakerna till såsen tillsammans med saffran, finskivad vitlök och apelsinskal i smör.
  2. Klicka ner tomatpuré, tillsätt skaldjursfond och det vita vinet.
  3. Häll på grädden och låt grönsakerna koka mjuka. Mixa slätt.
  4. Smaka av med apelsinsaft, salt och peppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond