Apelsinsås med stjärnanis

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En apelsinsås som passar perfekt till kalkon. Får sin fina karaktär av schalottenlök, stjärnanis, lagerblad, apelsin och ekologisk kycklingfond.

I receptet för Apelsinsås med stjärnanis rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner.

Apelsinsås med stjärnanis

Ingredienser

Mindre än 15 minuter
4

portioner

1 msk smör
1 dl schalottenlök, hackad
1 st stjärnanis
1 st lagerblad
1 msk apelsinskal, finrivet
1 dl apelsinsaft, pressad
1 msk soja, Mrs Cheng's Japansk soja
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
2 dl grädde, 40%
  salt och peppar
  
  
  

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond