Sås

Crème fraichesås med kalvfond och vitlök

I receptet för Crème fraichesås med kalvfond och vitlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    10 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 4 dl crème fraiche
    • 2.5 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
    • 1 msk soja, japansk
    • 2 st vitlöksklyftor, finrivna
    • grovmalen svartpeppar och ev salt

    Så här gör du

    1. Vispa ihop samtliga ingredienser och låt stå i kylen minst 30 min innan servering.
    2. Såsen går även att koka upp och servera varm.

    En enkel, snabb, smakrik sås som passar utmärkt till nöt- och fläskkött.

    Produkter