Snabbaste kantarellpastan med parmesan och örter

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Snabbaste, krämigaste och godaste kantarellpastan med parmesan och färska örter.

I receptet för Snabbaste kantarellpastan med parmesan och örter rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Snabbaste kantarellpastan med parmesan och örter

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

4 portioner pasta, välj din favorit
1 dl lök, hackad
500 g kantareller
2 msk smör
4 dl grädde
1 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
1 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
2 dl smakrik ost typ parmesan, finriven
  Färska örter

Så här gör du

  1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Stek lök och svamp i en rymlig kastrull några minuter.
  3. Tillsätt grädde, fond och soja.
  4. Rör ner den kokta pastan i såsen och smaka av med salt, peppar och fond.
  5. Servera pastan i djupa tallrikar överströdd med ost och garnerad med örter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (2)
3.0/5
Runt 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (6)
5.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond