Ädelost på ugnsrostad kavring

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En generös skiva ädelost på krispigt ugnsrostad kavring med smält smör, nötter, frön och örter. Snabbt och lätt och framförallt otroligt gott!

I receptet för Ädelost på ugnsrostad kavring behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Ädelost på ugnsrostad kavring

Ingredienser

Mindre än 15 minuter
4

portioner

4 skivor kavring, tunna skivor
2 msk smör, smält
8 skivor ädelost, krämig
  frön, nötter, örter
  
  

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond