Lyxiga rårakor med hummer och het majonnäs

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Lyxiga rårakor med hummer och het majonnäs. Droppa i lite brynt schalottenlökfond för ännu godare rårakor. Toppa med hummerkött och het majonnäs!

I receptet för Lyxiga rårakor med hummer och het majonäs rekommenderar vi både Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond och Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Lyxiga rårakor med hummer och het majonnäs

Ingredienser

Ungefär 1 timme
4

portioner

Rårakor   
4 dl potatis, finriven
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
  Salt och svartpeppar
  Smör
Hummermajonnäs   
4 msk majonnäs
1 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
  hot sauce, t ex Tabasco
Topping   
1 st kokt hummer, pillad
  
  

Så här gör du

Rårakor

  1. Pressa vätskan ur den osköljda potatisen och smaksätt med salt, peppar och fond. (Det är viktigt att potatisen inte sköljs eftersom potatisens stärkelse bider samman rårakorna.
  2. Forma små fina nystan och stek dem krispiga i smör.

Hummermajonnäs

  1. Vispa samman alla ingredienser till såsen och smaka av med fond, hot sauce och salt.

Servering

  1. Lägg de nystekta rårakorna på serveringsfat och toppa med hummerkött och sås.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond