Majskolvar med pesto

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
De här majskolvarna höjs till en ny dimension när man stryker på denna ljuvliga pesto, måste bara testas.

I receptet för Majskolvar med pesto rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Majskolvar med pesto

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

4 st majskolvar
4 msk rapsolja
Till peston:   
1 förp basilika, färska blad, grovhackade
1 knippe spenat, färska blad, grovhackade
75 g parmesanost, tärnad
50 g pinjenötter, rostade
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
0.75 dl rapsolja
0.5 dl olivolja
  salt och svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Lägg alla ingredienserna till peston i en mixer och kör till en grov smet.
  2. Smaka av med fond, salt och peppar.
  3. Pilla bort blasten från kolvarna, koka dem i rikligt med vatten 15-20 minuter, salta vattnet mot slutet av kokningen.
  4. När de är kokta så låt dem rinna av ordentligt.
  5. Hetta upp en stekpanna med oljan och rosta kolvarna runt om.
  6. Lägg dem på ett fat och stryk pesto på kolvarna.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond