Ugnsbakad fisk med dillsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Man behöver inte många ingredienser för att göra en god middag! Testa vår ugnsbakade fisk med en sås av crème fraiche, grädde, Fiskfond och dill. Servera med kokt potatis, broccoli och toppa med en citronklyfta.

I receptet för Ugnsbakad fisk med dillsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Ugnsbakad fisk med dillsås

Ingredienser

Ca 25 minuter
4

portioner

600 g fiskfilé t ex torsk
5 dl crème fraiche
1 dl grädde
2 tsk Bong Touch of Taste Fiskfond
1 dl dill, hackad
1 dl ost, riven
Till servering   
  Kokt potatis
  Citron
  Broccoli

Så här gör du

  1. Smaksätt fisken med salt och peppar.
  2. Lägg dem i en tight ugnssäker form.
  3. Slå crème fraiche, fond och grädde i en lite kastrull, låt det koka upp och smaka av med salt och peppar.
  4. Slå såsen över fisken, strö över ost och baka i ugn, ca 15 minuter i 225°.
  5. När fisken är genomvarm så servera den tillsammans med potatis, citron och grönsaker.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (3)
5.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond