Ugnsbakade rädisor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ett superhärligt tillbehör är att ugnsbaka rädisor som då blir söta och lite mildare i smaken. Garnerade med finskuren gräslök och smaksatta med olja och Grönsaksfond är de perfekta i en sallad eller som tillbehör på buffébordet.

I receptet för Ugnsbakade rädisor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt Eko Grönsaksfond och  för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Ugnsbakade rädisor

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

200 g rädisor (1 bunt)
2 msk olja (oliv eller raps)
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
  gräslök, finskuren
  salt och peppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär bort blasten på rädisorna och skölj dem.
  3. Dela rädisorna i halvor på längden och blanda med olja, grönsaksfond, salt och peppar. Lägg i en ugnsform.
  4. Rosta rädisorna i ugnen i ca 15 minuter och de börjar bli lite gyllenbruna i kanterna.
  5. Blanda rädisorna med finskuren gräslök.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond